Klik op Ageeth en Han om hun informatie te lezen

 

Het belangrijkste wat ik heb gedaan ( na kinderkleding ontwerpen) is mijn baan als directeur van cultureel centrum de Dromedaris. Twintig jaar lang heb ik daar de algehele leiding gehad, wat inhield dat ik het culturele programma samenstelde (theater en muziek),  maar ook verantwoordelijk was voor de commerciële kant van het bedrijf. Dit werk heb ik 20 jaar gedaan, tot 2002 (vut )

 

(Na een heftige verbouwing ) zijn we de galerie gestart. Galerie studio Han Sterk is gevestigd in een oude timmerfabriek (240 vierkante meter) die, na andere bestemmingen te hebben gehad, sinds 2001 in gebruik is als galerie.

 

Omdat we in de gelegenheid waren dit pand te kopen en  de enorme ruimte die dat bood, was het bijna logisch om er een galerie in te beginnen, met als doel professioneel werkende kunstenaars ruimte te geven om hun werk te exposeren. We doen dit met wissellende tentoonstellingen waarbij kwaliteit de norm is.

 

We organiseren ongeveer 4 à 5 exposities per jaar. Dit zijn altijd solo-tentoonstellingen omdat we de kunstenaars de gelegenheid willen bieden hun werk ( meestal nieuw werk ) eens helemaal te kunnen uithangen en aan publiek te tonen. Onze gedrevenheid is de kunst of de verbeelding, wat zal ik zeggen...

 

De disciplines zijn divers. 

^ Naar boven