ArtParade 2011
 
Tijdens de ArtParade 2011 toonde Fransastic in 60 verschillende hotels in Nederland een unieke serie beschilderde Hollandse Huisjes. Onder de noemer “Promote Art  Support Charity“ boden zij met dit initiatief alle hotels, sponsors en kunstenaars een platform om zichzelf te profileren, waarbij de interactie met de hotelgast centraal stond.
 
Door een donatie van minimaal 1 euro steunden alle hotelgasten deze actie en maakten zij ook kans op het winnen van een van de beschilderde Hollandse Huisjes.
 
Daarnaast werd aan het einde van dit jaar een unieke editie uitgegeven van de Kunstgids ArtParade 2011. In Deze geheel nieuwe publicatie, in de vorm van circa 100 pagina’s tellende, full colour, tweetalige gids (Nederlands | Engels) besteedden zij aandacht aan alle kunstenaars van de ArtParade 2011, in combinatie met de hotels, sponsors en gaven zij een weergave van alle 60 Hollandse Huisjes.
 
De verspreiding vond plaats in november 2011 via de deelnemende hotels, sponsors, media, hun eigen website en alle andere zakelijke relaties.
 
De (netto) opbrengst van de ArtParade 2011 werd geschonken aan War Child. 

 

 

Heilig Huisje als mijn bijdrage aan het project Artparade 2011
 
Klik op foto's voor trajectpresentatie

 

            

Hindoeïsme   Christendom      Islam       Jodendom      Boeddisme

 

^ Naar boven