Expositie 8 maart - 1 mei 2006
De galerie Van Stijn & Van Stijn, Het Kunsthuis, werd in 1999 opgericht door de zussen drs. Gerti van Stijn (kunsthistorica) en Ellen van Stijn.
 
Beiden genoten een gedegen kunstopleiding. Hun opleidingen tot 1e graads docente,
respectievelijk in Textiele werkvormen en Tekenen/Schilderen vervolgden zij met een universitaire studie resp. Kunstgeschiedenis en Vergelijkende Kunstwetenschappen.
 
In 2001 werd de galerie uitgebreid met een artotheek en in 2003 werden de activiteiten uitgebreid met een eigen, ambachtelijke lijstenmakerij.
Het Kunsthuis beschikt over een grote en gevarieerde collectie hedendaagse kunst en toegepaste kunst van professioneel werkzame kunstenaars.
 
Doordat Het Kunsthuis met een groot aantal kunstenaars samenwerkt kan zij een keur aan stijlen, technieken en formaten bieden.
Het Kunsthuis verkoopt en verhuurt kunst, organiseert exposities en bemiddelt bij opdrachten.De doelstelling van Het Kunsthuis is kunst voor een groot publiek toegankelijk maken. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een deskundig advies staan daarbij hoog in het vaandel.

Van Stijn & Van Stijn, Het Kunsthuis, gaat na bijna 7 jaar verhuizen uit de Koningstraat. Reden is dat wij een project in Frankrijk hebben gekocht in het dorpje Egliseneuve d'Entraigues. Dit dorp ligt in een 4-seizoenengebied in de buurt van Clermont-Ferrand. Zowel onze galerie als lijstenmakerij worden verhuisd naar Frankrijk.
Tevens gaan wij op die locatie diverse interessante kunstcursussen verzorgen. Het cursusaanbod zal bestaan uit zowel creatieve- als theoretische kunstcursussen en wordt gegeven door diverse goed opgeleide docenten.
 
Klik hier voor het adres en de routebeschrijving
^ Naar boven